dimecres, 21 de setembre del 2011

LES FILLES DEL GENERAL

   Les Filles by MANEL Montañés- Monta. Produccio  guitarres i veus

canta: Miquel Angel Tena

12 comentaris:

Helena Bonals ha dit...

El que entenc del poema, molt bé, i la música, tot i el so elèctric de la gravació, molt encertada.

Màrius Torres m'agrada molt.

Tens dos blocs que no te'n pots fer seguidora?

Miquel Àngel ha dit...

de fet son quatre el principàl i tres secundaris un per a cada projecte distint , i no en poso més perauè ja fora un lio tothom s'acaba perdent entre tantes opcions , el que em dius ho miraré podria ser que ni me n'hagi recordat de posar-hi la opció , ja t'ho diré .Gracies per venir tant prest elena , m'encanta com escrius i el que dius . Fins ara donquis val?

Helena Bonals ha dit...

D'acord, Miquel Àngel, i gràcies pels elogis desmesurats!

Miquel Àngel ha dit...

Caram No els trobo gens desmesurats Noia , m'agrada com escrius i del que van les teves dèries , Quan al só electric , es que aquesta cançó es una grabació de probatura , només era una maqueta , que molts anys després vaig trobar en una cinta vella i quasi deteriorada, pel meu gust hi ha massa "Rever" i això li dona u só un pel artificial , per a mi és un document , de fet no va arribar a estar en el disc editat l'any 1987 sobre M+arius Torres.

Maijo Ginovart ha dit...

Hola Miquel Àngel, et torno la visita i aprofito per dir-te que ha estat un regal escoltar la teva veu.
Una abraçada.

Miquel Àngel ha dit...

A!! guaita ets aquí maijo, es que aquests blog secundaris no m'el miro hgaire hi penjo alguna cosa que vaig trobant relacionada amb el projecte i despres ho deixo estar . Es un dobcument sonor amb algunes explicacións de cose que vaig fer ja fa molts anys. Si la salut m'ajudès una mica més potser grabaria coses noves que en tinc moltes pero he d'esperar estar en molt bones condición per grabar , no és el mateix que fer un directe on estripes el que surt i no passa res una grabació queda per sempre i més si ho edites .Així que he d'esperar a veure si algun dia la cosa millora... Menudo rollo que te pegu he???

Imma Ginovart ha dit...

Molts ànims en els teus projectes, Miquel Àngel.
Una abraçada.

Miquel Àngel ha dit...

GraciesImma germana Gran i savia, em fa gràcia que sigueu germanes !! je je avui es el Dia de La DONA , Visca les Dones!! que manin les Dones d'una vegada a veure si les coses van millor , que de ben segur n'anirien...Si manessiu!!

Marta ha dit...

Hola Miquel Angel, estic tot just descobrint "casa teva", ets tu el que cantes??? Ho sento, no tinc massa cultura musical.....La cançó m'agrada!!! concerts?

Miquel Àngel ha dit...

Si Marta, però com que soc de Lleida que pels de Torroella del Montgri es com si fos del Far West no em coneixes perquè per Girona no hi he anat massa, era territori apatche per nosaltes que erem Xiricaguas...,a Girona hi anaven la Quada de pura sangs del Molas i la Batalla , noltros feiem la guerra a la Frontera de l'Oest i era una altra pelicula...

Marta ha dit...

Miquel Àngel la meva mare era filla de Bellvís, i encara hi tinc família, ja no hi vaig néixer, però la meva mare, la meva àvia.....això del far west res de res e?

Leonor Ortega ha dit...

Pues si que ando descolgada.... Pensé que estos posts eran de este año y justo ahora me fijo que son del 2011 jajaja... despistada que soy...
Pero no importa, el caso es que he descubierto tu voz y tu trabajo y me encanta!.

Un abrazo grandote,